A Csíkcsütörtökkel hamarosan koncertünk lesz

Moniot d’Arras, Az utolsó trubadúr igaz története

Sziasztok!

 Szeptember óta a Csíkcsütörtök nevű kórusban éneklek, ami a Csíkszerda nevű kóruscsaládnak a része. Moniot d’Arras- Az utolsó trubadúr igaz története című művét adjuk elő. Egy fiúról szól, aki szerelmes lesz egy lányba. Mivel a lány nem viszonozza a szerelmét szerzetesnek áll. Középkori dalokat éneklünk majd, és a fő történet szálon kívül vagy azzal együtt a négy évszakot is igyekszünk megjeleníteni. Mutatok egy éneket, hogy meg tud ítélni, hogy neked ez mennyire tetszik ez a régi történetek modern stílusban való előadása. Részlet a Boleyn Anna című előadásból, amit a Csíkszerda adott elő a Kórusok Éjszkája nevű rendezvényén.

A koncertek a Thököly út 58-ban a Rózsafüzér Királynéja templomban lesznek.
Február 10. péntek: 20.00
február 11. szombat: 19.00 (ifjúsági), 20.30
február 12. Vasárnap: 14.00 (gyerekbarát), 16.00.

A koncerten úgy tudsz részt venni, ha előtte regisztrálsz rá. A február 6-ai héten lesz a regisztráció. A Csíkszerda honlapján, a Monoit D' Arras- Az utolsó trubadúr igaz története eseménynél.

Ha voltál már Csíkszerda koncerten, akkor nem kell hozzáfűznöm semmit miért gyere rá. Ha pedig még nem voltál, akkor erre biztatlak, hogy adj neki legalább egy esélyt. Vagy, ha kíváncsi vagy rá hogyan éneklek :)

További szép napot!