Újra rád köszönt a Galga

Avagy boldogok az irgalmasok...

Ugye Te is várod, hogy újra Galgás találkozó legyen?! Ha esetleg kérnél hozzá egy kis ösztönzést vagy nem tudod, mi ez az egész, akkor erre kérlek minél figyelmesebben olvasd el, az alábbiakat. Arra gondolni sem merek, hogy nem érdekel miről lesz szó, de legalább akkor tudod, már az első mondatokból és a címből is, mire ne fordítsd a következő öt percet.

 

A találkozón az irgalomról lesz szó. Nem is akár hogy. A többiek nevében is garantálni tudom, hogy jó lesz a nap. A saját nevemben meg végképp. Mert Ács Dáviddal leszünk ketten, akik tartjuk az előadást. És ha őt ismered, vagy engem ismersz, akkor sejtheted, főleg az irgalom témában, hogy emlékezetes lesz, amit alkotunk, és az egész nap is. Látom is a lelki szemeim előtt, hogy amikor nyugdíjasan majd összejöttök kanasztázni a többi idős emberekkel, amellett, hogy megbeszélitek kinek mi van az unokájával, még akkor is erről fogtok beszélni. :)

 

Ha valamiért nem ismered a Galgát, akkor tudsz róla tájékozódni a facebookról, és a blogból is természetesen. Ha pedig ismered és voltál táborban, akkor emlékeztetnélek rá, hogy az is jó volt. A közös imádkozások, a sportok, a beszélgetések, a nevetések, és a színes est végképp. Az előző találkozó is jóra sikeredett, Turán. Ahol az egyház apostoliságáról volt szó. Illetve erről, hogyan válhatunk mi is apostollá. Ha ez segítene visszaemlékezni, vagy elképzelni, hogy mi volt itt, kérlek nézd meg a képeket.

 

Azért mondanék pár technikai információt, ha szeretnél jönni. Veresegyházán lesz a templomban, november 5-én. 9- és 18 óra között. Gödöllőről és Pestről is indul Volánbusz. Pestről, a Stadionoktól megy reggel 7-kor. Vagy 9- kor, de az már kicsit késői. Gödöllőről pedig a busz pályaudvarról megy 8:25-kor, én valószínűleg ezzel megyek. Úgyhogy remélem találkozunk november 5-én.

Utólag még hozzá fűznék valamit ehhez a bejegyzéshez.